Zwangerschapsbegeleiding met partner

Floor ® Zwanger voor twee

Zwangerschapsbegeleiding voor twee

Zwanger voor twee is een cursus / training voor zwangere vrouwen en hun partners. Je krijgt professionele begeleiding tijdens begeleiding gedurende de zwangerschap, voorbereiding op de bevalling als ook oog op herstel na de bevalling. Kwalitatief hoge opleiding.

De Floor ® Zwanger voor twee kan apart afgenomen worden. Je hoeft dus niet de trainingen gevolgd te hebben om je aan te melden voor de Floor® Bevallingsvoorbereiding.

Wat is de traininginhoud? 

Deze training is 5 avonden 1 uur, dit is de inhoud van het programma:

  1. Avond 1 Start van de bevalling, de bekkenbodem (functie, waarneming, oefeningen), oefeningen voor tijdens de zwangerschap en voor na de tijd
  2. Avond 2 De ontsluitingsfase, baringspijn, fuunctie, oorzaak en nut ervan, 'rode cirkel - groene cirkel' - uitleg oxytocine, invloed van stress, ontspanningsoefeningen voor tijdens en na de zwangerschap en gedurende de bevalling.
  3. Avond 3 Tools theoretisch bespreken en praktisch uitvoeren, denk aan puffen, houdingen, massage, mindset en zo voort.
  4. Avond 4 De overgangsfase, persfase, praktisch: persen, hijgen, buikademhaling
  5. Avond 5 Het nageboortetijdperk, golden hour, kraamperiode, oefeningen: ademhaling, bekkenbodem, tips voor de baby qua houdingen ter preventie op voorkeurshouding. Borstvoeding.

Reactie van cursisten

Helder, compleet, voel mij heel goed voorbereid, heb vertouwen in de bevalling. Sfeer geef ik een 9.

Wat zijn de kosten? 

Onze cursussen en training worden vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Kijk voor meer informatie bij je eigen zorgverzekering na. Kosten zijn 145 euro inclusief BTW.

Wanneer start de cursus? 

De start van de cursus is wisselend, neem contact op via het contactformulier voor meer informatie.

Zorgverzekeraars

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars
Plan nu je afspraak