Verantwoord en begeleid sporten na je bevalling

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toe werken naar een goed herstel? Welkom bij de Floor® Herstel Training voorheen MamaFit!
Het is een perfecte opstap naar weer fit worden.

Belangrijke mededeling!

Per 16 maart 2023 vervallen de groepen op de woensdagavond. Woensdag 15 maart worden de laatste lessen gegeven. Puck zal per 21 maart de trainingen en cursussen alleen nog op de dinsdagavonden aanbieden, wel op locatie Oosterpoort. Locatie Zunabrink vervalt dan.

Wil je doortrainen op de dinsdagavonden? Je kunt je dan zoals gebruikelijk via de PaynPlan app aanmelden voor de gewenste trainingstijd. Heb je een lopende strippenkaart en ben je niet in de mogelijkheid om voortaan op de dinsdagen te komen sporten, mail dan naar info@fysiopuck.nl dan zorg ik dat je resterende ritten worden verrekend. Excuses voor het ongemak.

Rooster dinsdagavonden:
18:30 Floor® Zwangerschap- en Hersteltraining
19:30 Floor ® Zwangerschap- en Hersteltraining 
20:30 Cursus Zwanger en Bevallen of Zwanger voor Twee 
Locatie: Gezondheidscentrum Oosterpoort, Oosterstraat 2, Enschede. Begane grond rechtdoor dan einde linksaf. Mocht de centrale schuifdeur gesloten zijn, zit er rechts een bel.

Cursusdata:
- Cursus Zwanger en Bevallen, 8 dinsdagen om 20:30, start op 28 maart 2023, 7e les is partnerles, kosten €130, minimaal 3 deelnemers, maximaal 8 deelnemers. 
- Cursus Zwanger voor Twee, 3 dinsdagen om 20:30 met partner, start op 23 mei 2023, kosten €145, minimaal 2 stellen, maximaal 5 stellen.
- Floor® Bevallingsvoorbereiding, 1 avond op donderdag 20 april van 19:30-21:30 met partner, kosten €75, minimaal 2 stellen, maximaal 5 stellen.

Niet duidelijk wat dit voor jou betekent? Stel je vraag door te mailen naar info@fysiopuck.nl.

Wanneer mag ik sporten na de bevalling?

Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je via een keizersnede dan na 6 weken. Maar stuur gerust eerder even een berichtje voor tips en adviezen. Bij een ongecompliceerd herstel kan starten met (verantwoord) bewegen vaak al wat eerder. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorgen wij voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

Hoe zijn de groepen opgebouwd?

Je traint samen met vrouwen die net als jij (net) bevallen zijn of nog zwanger zijn. Zij volgen de zwangerschaptraining en jij volgt de hersteltraining.

Je kan jouw ervaring delen en je leert van elkaar. Jullie worden begeleid door ervaren fysiotherapeuten en we bouwen stap voor stap jullie training op zodat het veilig en verantwoord gaat. Ook na een gecompliceerde bevalling. 

Wie zijn de trainers? 

De trainingen worden gegeven door Friederike Helm en Puck Oude Avenhuis. Door onze achtergrond als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut kun je ook mee doen als je last van je bekkenbodem hebt, een diastase hebt of andere klachten hebt. Wij hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kan ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Een proeftraining is altijd mogelijk en gratis, wij zullen na aanmelding van een proeftraining je altijd een intakeformulier opsturen. We hechten er veel waarde aan om van te voren te weten waar we rekening mee kunnen houden.

Interesse in een proeftraining? Of wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of bel: 06-34361122 of 053-5698787

Tarieven, tijden en locatie

Strippenkaarten

5 trainingen voor 75 €
10 trainingen voor 120 €
20 trainingen voor 185 €

Tijden en locaties:

Dinsdag: 18.30 - 19.30 – locatie Fysio Movent, Zunabrink 12
Dinsdag: 19.30 - 20.30 – locatie Fysio Movent, Zunabrink 12
Woensdag: 18.30 - 19.30 – locatie Enschede Centrum, Oosterstraat 2 (Oosterpoort)
Woensdag: 19.30 - 20.30 – locatie Enschede Centrum, Oosterstraat 2 (Oosterpoort)

Zorgverzekeraars

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars
Plan nu je afspraak