Verantwoord en begeleid sporten na je bevalling

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Welkom bij de Floor® Hersteltraining! Het is een perfecte opstap naar weer fit worden.

Wanneer mag ik sporten na de bevalling?

Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. Beviel je via een keizersnede dan na 6 weken. Maar stuur gerust eerder even een berichtje voor tips en adviezen. Bij een ongecompliceerd herstel kan starten met (verantwoord) bewegen vaak al wat eerder. Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorgen wij voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

Hoe zijn de groepen opgebouwd?

Je traint samen met vrouwen die zwanger zijn. Zo kun je jouw ervaring delen en leer je van elkaar. Zij volgen de zwangerschaptraining en jij volgt de hersteltraining. Je wordt begeleid door ervaren fysiotherapeuten en we bouwen stap voor stap jouw training op zodat het veilig en verantwoord gaat. Ook na een gecompliceerde bevalling. 

Wie zijn de trainers? 

De trainingen worden gegeven door Friederike en Puck. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je ook mee doen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wilt is er altijd een weg. Wij hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kan ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Proeftrainingen zijn altijd mogelijk en gratis, maar alleen na het invullen van het intakeformulier en een korte intake vooraf. We hechten er veel waarde aan om van te voren te weten waar we rekening mee kunnen houden.

Interesse in een proeftraining? Of wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of bel: 06-34361122 of 053-5698787

Tarieven, tijden en locatie

Strippenkaarten

5 trainingen voor 75 €
10 trainingen voor 120 €
20 trainingen voor 185 €

Tijden en locaties:

Dinsdag: 18.00 – locatie Fysio Movent, Zunabrink 12
Dinsdag: 19.00 – locatie Fysio Movent, Zunabrink 12
Woensdag: 18.00 – locatie Enschede Centrum, adres volgt
Woensdag: 19.00 – locatie Enschede Centrum, adres volgt

Zorgverzekeraars

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars
Plan nu je afspraak