Yoga

Uit je hoofd en in je lichaam!

Wat zegt de docent over yoga?

Yin yoga is een fijne en complete manier van balans vinden in het drukke alledaagse leven. Het is een moment van rust en stilte zoeken. Yin yoga heeft mij geleerd om naar mijn gevoel te luisteren, ofwel mijn innerlijke natuur. Yin yoga heeft mij geleerd om niet meer te vluchten maar te voelen. Hierdoor kan ik afstemmen en omarmen wat ik voel, het leren loslaten en oude patronen doorbreken. Yin houdingen creëren ruimte in het bindweefsel en de gewrichten. Door een houding lang aan te houden bereik je het stugge bindweefsel, daar wordt je lichaam 'sappig' van. Dat is belangrijk omdat je bindweefsel een grote rol speelt bij hoe lekker je in je vel zit.

Moet ik iets meenemen?

Nee, alles is verzorgd. Er zijn matjes, kussens, dekens en yogablokken aanwezig. Zorg dat je in ieder geval gemakkelijk zittende kleren aantrekt waarin je goed kunt bewegen.

Ik heb lichamelijke klachten, kan ik wel meedoen?

Ja, er zijn altijd yogahoudingen die je kunt doen, ook al heb je last van je rug, been, schouder, nek. De docent zal de oefening aanpassen als een bepaalde houding niet uitvoerbaar is in verband met lichamelijk klachten.

Wanneer zijn de lessen?

Maandagavond om 19h
Woensdagavond om 19h
Vrijdagavond om 19h

Wat zijn de tarieven?

Maandabonnement 34 €
Losse les 12 €
Proefles Gratis