Fitness

Gezond en vitaal in 27 minuten!

De eerste in Nederland en Enschede!

We hebben voor jullie de nieuwste apparatuur op het gebied van fitness. Deze apparatuur is speciaal ontwikkeld om overbelasting te voorkomen. We hebben de primeur in Nederland en Enschede om als eerste het MyCircle programma te mogen aanbieden.

Wat is er zo bijzonder aan jullie fitness?

Het is net alsof je in water aan het sporten bent doordat je traint met een vloeiende weerstand. Dat houdt in dat wanneer je moe wordt en minder kracht hebt, je door kan trainen en dat je spieren op jouw niveau blijven ontwikkelen zonder overbelasting.

Hoe werkt het?

Je komt 1 keer langs voor een proeftraining waarbij je ondersteund wordt door een fysiotherapeut om een persoonlijk schema op te stellen. Dit schema wordt vastgelegd op je persoonlijke pas die je voor de oefening in het apparaat stopt zodat je voortgang en je weerstand automatisch worden afgesteld en opgeslagen.

Daarna kun je vrij trainen en dit plan je 2x per week. Mocht je ondersteuning nodig hebben kun je je inschrijven voor de uren waarbij er een professionele trainer of fysiotherapeut aanwezig is.

Wat investeer je?

Je investering voor een fit gevoel en een verbeterde gezondheid is 25 euro per maand. Familieleden betalen dan nog maar de helft. Daarnaast is het mogelijk als u bij ons patiënt bent maar graag nog fitter wilt zijn en meer wilt sporten voor 12,50 euro in de maand te komen fitnessen. We zitten op Enschede zuid aan de Zunabrink. 

Gratis Proefles

Plan nu je afspraak