Baby-yoga

Plezier en ontspanning voor twee

Wat is baby-yoga?
Baby-yoga is een leuke manier om oefeningen te doen samen met je kind. Eigenlijk is het een combinatie van yoga-oefeningen, spelmassage, babygym en oefeningen op liedjes en rijmpjes. Dit stimuleert de ontwikkeling op verschillende vlakken en het is ook nog eens erg leuk om te doen. De oefeningen zijn gemaakt voor de kinderen en als ouder help je ze hierbij. De interactie tussen ouder en kind staat voorop waardoor de onderlinge band wordt versterkt. De docent is tevens kinderfysiotherapeut waardoor zij gespecialiseerd is in de motorische ontwikkeling van baby's en kinderen. De baby-yoga wordt aangeboden als een lessenpakket van 5 lessen.
Welke leeftijden?
De oefeningen zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 weken oud. Kinderen kunnen meedoen totdat ze zelfstandig gaan lopen, deze leeftijd is voor elk kind anders.
Lestijd
in overleg met de groep
Tarieven
5 lessen: €60
Wil je een les kado doen? Neem dan even contact met me op. 
Hoe meld ik mij aan?
Je kan je aanmelden via puck@fysiomovent.nl
Praktische informatie
Tijdens de les zullen we veel op de grond zitten op yogamatten. Deze zijn op de locatie aanwezig. Neem zelf een grote handdoek mee die je op het yogamatje kunt leggen. Trek zelf gemakkelijke kleding aan en neem eventueel warme sokken mee. Laat voor zover mogelijk je sieraden af. Voor je kind is het ook fijn als het kleding aan heeft waarin hij of zij veel bewegingsvrijheid heeft. Denk zelf ook aan schone luiers, billendoekjes, een speen en eventueel een koekje of voeding.

Zorgverzekeraars

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Maak een afspraak

Plan nu je afspraak