Draagdoekconsulent

Draag je baby

Waarom dragen?

Het dragen van je baby in een doek of draagzak kan een praktisch hulpmiddel zijn om je handen vrij te hebben. Daarnaast kan het dragen ook zorgen voor het kalmeren van onrustige baby's en het huid-op-huid contact bevorderen. Door het contact tijdens het dragen komt er oxytocine vrij bij ouder en kind, die helpen de hechting te verbeteren. Ook voor baby's met reflux is het prettig om gedragen te worden na een voeding.   

Wat houdt een draagdoekconsult in?

Tijdens een draagdoekconsult worden twee basis knooptechnieken behandeld, één met de geweven doek en één met de rekbare doek. Als je voorkeur hebt, mag je dit ook aangeven. Ik doe het voor en daarna mag je het zelf proberen. Ondertussen kun je al je vragen stellen. We zullen eerst met een pop oefenen. Een consult duurt maximaal 90 minuten. 

Voor welke leeftijd?

Het dragen van je kindje in een doek kan al vanaf de geboorte. 

Tarief

€70 per consult, 90 min. Heb je een kortere vraag of wil je alleen dat ik even meekijk? Dan kunnen we in overleg een andere tijdsduur en tarief bespreken.

Hoe meld ik mij aan?

Mail naar puck@fysiomovent.nl voor meer informatie of om een afspraak in te plannen en neem contact op via het contactformulier

Zorgverzekeraars

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Maak een afspraak

Plan nu je afspraak