Simon Saado

Dag allemaal, ik ben Simon Saado, 30 jaar en woon samen met mijn vrouw in Enschede. Vanaf 1 maart begin ik als fysiotherapeut bij Fysiomovent. Tevens ben ik ook werkzaam bij Livio als fysiotherapeut waarbij ik op de geriatrische revalidatie en somatische afdeling werk. 

Ik ben geboren in Syrië, opgegroeid in Nederland en heb een Syrisch orthodox christelijk achtergrond. In mijn vrije tijd sport ik graag en speel ik voetbal bij FC Suryoye.

Ik ben gespecialiseerd in het vaat-problematiek en ben aangesloten bij het landelijk Chronischzorgnet en het Hartvaatlongnetwerk Twente. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan binnen de revalidatie met name orthopedische klachten zoals nieuwe heup/knie en artrose. maar ook neurologische klachten zoals CVA/Parkinson en MS. Als Otago instructuur heb ik ervaring bij het geven van valpreventie programma's; individueel en in groepsverband. Verder geef ik de cursus houding en beweging binnen de zorginstelling.

Ik kijk ernaar uit om het team van Fysiomovent te versterken. Maar ook om de mensen met een migratie achtergrond beter te ondersteunen, informeren en behandelen binnen de Fysiotherapie.