Esther Jacobs

Kleine stapjes kunnen soms al grote doorbraken betekenen en deze kleine stappen geven dan vaak de moed om door te gaan.

De laatste 10 jaar met veel plezier een tussenstop gemaakt in Den Haag waar ik getrouwd ben en 2 kindjes mocht krijgen. 2 jaar geleden weer back to the east en dat is toch ook wel weer heel fijn.

In 2014 de opleiding voor geriatriefysiotherapie afgerond en nu al jaren een een breed werkveld gehad in zowel de ouderenzorg intramuraal als extramuraal waarbij ik zowel neurologische ziektebeelden zag als ook cliënten met hart vaat long problematiek en orthopedie. 

Heb veel gewerkt in multiculturele settingen hetgeen net weer een extra dimensie in mijn werk geeft. Ouder worden en hersenletsel zorgen voor nieuwe uitdagingen in het leven van cliënten, maar elke cultuur neemt ook weer eigen eigenschappen en factoren mee die meespelen in zowel het fysieke als mentale gestel. 

Dagelijks sta ik met een grote glimlach op en hou ervan om leuke dingen te doen. Ook werken geeft me energie en samen met cliënten maak ik graag nieuwe stappen. De kleinste stappen doen er al toe en maken mij vaak al erg enthousiast

Kleine stapjes kunnen soms al grote doorbraken betekenen en deze kleine stappen geven dan vaak de moed om door te gaan.

Als gevolg van mijn positiviteit en doorzettingsvermogen krijgen de meeste cliënten vaak de nodige energie en samen kunnen we dan soms stappen zetten die als grote verrassing komen. 

Zorgverzekeraars

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars

Maak een afspraak

Plan nu je afspraak