Stanley van Ammersfoort

Stanley geeft Tai Chi (Chuan) en Chi Kung. Beide zijn heilzame vloeiende Chinese bewegingen. Door de oefeningen wordt het lichaam beter beheerst én wordt er actief aan
de conditie gewerkt. Dit alles natuurlijk binnen het eigen kunnen en met respect voor lichaam en geest. Veel aandacht wordt gegeven aan de ademhalingstechniek. Het is een techniek van zelf ervaren en zelf doen.

Ontspanningsmassage en Gua Sha.
Ook geeft Stanley ontspanningsmassages met een kalmerende en rustgevende werking waarbij ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling bereikt wordt. Deze massages zijn een weldaad voor ieder mens en hiervoor hoeft men geen lichamelijke klachten hebben. Ontspanningsmassage kan nl. ook op andere aspecten van welzijn gericht zijn, waarbij gedacht kan worden aan rust en ontspanning, aan verwenning en genieten, aan de aanrakingsbehoefte, of simpelweg aan een aangename tijdsverpozing.


Guasha is een Chinese lichaamstherapie. Hierbij wordt met een gladde jadesteen en olie over de huid geschraapt. 'Gua' betekent 'schrapen' en 'Sha' betekent 'opgehoopte
gifstoffen'. Door opgehoopte gifstoffen stagneert de energie en ontstaan klachten en ziekten. Door de behandeling worden deze blokkades opgelost.